Tyra Banks on edelleen huipputimmi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmankuulu huippumalli Tyra Banks tunnetaan Huippumalli haussa -formaatin luojana. Kurvikas neitokainen on jakanut mielipiteitä painonsa takia, koska hän ei ole mallina perinteistä nollakokoa.

Nyt 38-vuotias mallineito on ikuistettu varsin näyttäviin kuviin viimeisimmässä kuvaussessiossa. Lukuisiin vartaloa myötäileviin mekkoihin sonnustautunut Tyra räjäytti potin pikkumustalla, joka suurensi hänen takamuksensa jättikokoiseksi.

Tyra Banks on tehnyt näyttävän uran muun muuassa catwalk-mallina Pariisissa, Tokiossa, Milanossa ja Lontoossa. Huippumalli on esiintynyt myös Michael Jacksonin Black or White -kappaleen musiikkivideolla. Tyran omaisuuden uskotaan olevan yli 100 miljoonaa dollaria. Tilipussiaan kaunotar on pursottanut muun muuassa mainossopimuksilla Niken, Tommy Hilfigerin ja Pepsin kanssa.