Tältä nälkiintynyt Jared Leto näyttää HIV-potilaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Jared Leto on monille tuttu elokuviensa lisäksi myös 30 Seconds To Mars -yhtyeen laulajana. Muun muassa A Beautiful Lie -hitistään tuttu yhtye vieraili pari vuotta sitten konsertoimassa myös Suomessa. Tähti on palaamassa pienen tauon jälkeen myös valkokankaalle.

Ensi vuonna näyttelijä nähdään tositapahtumiin perustuvassa The Dallas Buyers Club -elokuvassa, jossa hän näyttelee HIV-positiivista transseksuaalia. Nyt Jared Leto on paljastanut nälkiinnyttäneen itseään jo kolmen ja puolen viikon ajan rooliinsa valmistautuessa. Tähden mukaan terveenä pysyminen on haastavaa, sillä hänen kehonsa nykyinen tila saattaa johtaa jopa nestehukkaan.

– Keho menee outojen vaiheiden läpi. Joskus on vaikea saada vettä pysymään sisällä. Tärkeintä ei kuitenkaan ole se, kuinka paljon painoa onnistun pudottamaan, vaan se, että ilmaisen hahmoa oikein, Jared Leto paljastaa.

Kuva: Splash

Jared Leto tunnetaan näyttelijänä, joka on valmis menemään varsin pitkälle rooleihinsa valmistautuessaan. Ennen rooliaan heroiiniriippuvaisena miehenä Unelmien sielunmessu -elokuvassa näyttelijä eli New Yorkin kaduilla oikeiden narkomaanien seurassa. Tositapahtumiin perustuvaa Chapter 27 -elokuvaa varten tähti puolestaan lihotti itseään 30 kilon verran.

Jared Leto toimii näyttelijänä, ohjaajana, tuottajana ja muusikkona. Hänet on nähty muun muassa elokuvissa American Psycho, Highway, Lord of War, Lonely Heart, Chapter 27 ja Mr. Nobody. Mies perusti vuonna 1998 30 Seconds To Mars -yhtyeen Shannon-veljensä kanssa. Rock-bändin tunnetuimpia kappaleita ovat The Kill, Kings and Queens ja From Yesterday.