Kohuvaatimus: ”Adelen pitäisi keskittyä uraan vauvan sijaan”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulajatähti Adele sai tänä vuonna kunnian toimia uuden James Bon -elokuva Skyfallin tunnuskappaleen esittäjänä. Lokakuussa 24-vuotias laulajatar synnytti esikoisensa, ja ilmoitti siirtyvänsä äitiyslomalle julkisuudesta ja musiikkimaailmasta.

Brittiläinen viihdemanageri ja The X Factor -tuomari Louis Walsh on noussut otsikoihin ilmoitettyaan Q-lehden haastattelussa, että Adelen pitäisi olla työskentelemässä ja luomassa uraansa lapsestaan huolehtimisen sijaan. Miehen mukaan laulajattaren tulisi hyödyntää julkisuuttaan ja takoa rautaa sen ollessa vielä kuuma.

– Jos olisin Adelen manageri, hän ei todellakaan pitäisi taukoa työskentelemisestä. Okei, sinulla on vauva, mutta ole julkisuudessa kun vielä muistat kuka olet. Hän olisi joka toisessa televisio-ohjelmassa ja hänen uusi levynsä olisi jo valmis. Tuo itsesi näkyviin, se on minun filosofiani, Louis Walsh kertoo.

Louis väittää myös, että hän olisi voinut pelastaa 27-vuotiaana traagisesti kuolleen Amy Winehousen. Miehen itsensä mukaan hän olisi laittanut laulajattaren työskentelemään niin raskaasti, ettei tällä olisi jäänyt aikaa päihteiden käytölle.

Adele on seurustellut Simon Koneckin kanssa viime kesästä lähtien. Taannoin soultähti paljasti People-lehdelle haluavansa kovasti tulla äidiksi ja haaveilevansa kolmesta pojasta ennen kolmeakymmentä ikävuottaan. Helmikuussa Adele teki näyttävän paluun Grammy-palkintogaalassa pitkän sairauslomansa jälkeen. Neitokainen voitti peräti kuusi Grammy-palkintoa, joista yksi oli Vuoden Albumi.