Silikonirinta pelasti naisen hengen – pysäytti luodin

Lifestyle · Neea Jokinen

Maailmalla on tullut ilmi muutamia tapauksia, joissa silikoni-implanttien on kerrottu pelastaneen naisten henkiä esimerkiksi auto-onnettomuuksissa. Nyt eräs kanadalainen nainen voi kiittää ”tekotissejään” henkensä pelastamisesta.

Kanadan Calgaryssä asuva Eileen Likness joutui vuonna 2006 entisen poikaystävänsä murhayrityksen kohteeksi. 61-vuotias Fernando Chora ampui käsiaseella naista rintaan. Luoti ei kuitenkaan tappanut naista, sillä se ikään kuin pysähtyi Liknessin silikoni-implanttiin.

Eileen Liknessin mukaan hänen silikoninsa räjähti luodin voimasta. Vammoista selvittyään hän kävi plastiikkakirurgin leikkauspöydällä hankkimassa uudet silikonirinnat. Naisen väkivaltainen ex-kumppani joutuu pian oikeuden eteen lukuisista rikoksistaan kuten murhayrityksestä, aseiden luvattomasta hallussapidosta ja pahoinpitelystä, Toronto Sun -lehti uutisoi.

Liknessin ihmepelastuminen ei ole ainut laatuaan, sillä tammikuussa eräs floridalainen nainen selvisi puukotuksesta hengissä silikoniensa ansiosta. Nainen joutui ex-kihlattunsa puukottamaksi, mutta silikoni-implanttien vuoksi veitsenterä ei vaurioittanut elintärkeitä elimiä ja hän pysyi hengissä.