Will Ferrellin juhlinta päättyi traagisesti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaistähti Will Ferrell tunnetaan ympäri maailman lukuisten komediaelokuviensa ansiosta. Äskettäin humoristinen mies äityi ylistämään haastattelussa avoimesti näyttelijäkollegansa Ben Stillerin sukupuolielintä.

Nyt suosikkikoomikon kiitospäivän juhlinnan kerrotaan saaneen odottamattomia käänteitä. Will Ferrell vietti juhlapyhää perheensä parissa Massachusettsissa, kun yksi hänen lapsistaan huomasi kodin autotallissa syttyneen tulipalon. Palomiehet kutsuttiin nopeasti paikalle sammuttamaan liekit.

Ferrellin koti ei kärsinyt vakavia tuhoja palon takia, eikä välikohtauksessa myöskään loukkaantunut ketään. TMZ-sivuston mukaan tähti otti kaiken irti tapaamisestaan palomiesten kanssa, ja lopulta poseerasi heidän kanssaan yhteiskuvissa ja heitteli ilmoille vitsejä tapahtuneesta.

Will Ferrell harrasti ennen läpimurtoaan aktiivisesti jalkapalloa yliopistonsa joukkueessa. Hän teki ensimmäisen näyttelijätyönsä televisiosarjassa Bucket of Blood. Sittemmin hänet on nähty lukuisissa menestyneissä komediaelokuvissa kuten Elf, Starsky & Hutch, Semi-Pro, Land of the Lost ja The Other Guys. Hänellä on kolme poikaa vaimonsa Viveca Paulinin kanssa. Ferrell nimettiin viime vuonna Hollywoodin ylipalkatuimpien näyttelijöiden joukkoon.