Miley Cyrus esitteli uuden lemmikkinsä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin teinitähtiin lukeutuva Miley Cyrus nousi julkisuuteen pääroolillaan Hannah Montana -sarjassa. Kuten monet muutkin entiset teininäyttelijät, on näyttelijä pyrkinyt sitemmin eroon kiltin tytön maineestaan.

Teinitähti on viime aikoina hämmästyttänyt fanejaan esimerkiksi radikaalilla hiusmuutoksellaan. Neitokainen on esitellyt muodonmuutostaan muun muassa Miehen puolikkaat -televisiosarjassa.

Eläinrakkaana tunnettu 20-vuotias tähti on hiljattain hankkinut uuden koiran, jolle hän on antanut nimeksi Penny Lane. Miley Cyrus on lisännyt Twitter-tililleen useita kuvia uudesta nelijalkaisesta ystävästään. Yhdessä otoksessa Penny Lane poseeraa Mileyn isoimman koiran Sophien vieressä paljastaen koirien huima kokoeron.

Miley Cyrus suunnittelee parhaillaan häitään, sillä hän kihlautui keväällä pitkäaikaisen poikaystävänsä Liam Hemsworthin kanssa. Disney-kaunotar joutui äskettäin yllätyksen kohteeksi Ellen-keskusteluohjelmassa. Juontaja Ellen DeGeneres nimittäin järjesti neitokaiselle polttarit, joiden pääesiintyjinä toimi lihaksikkaat miespuoliset stripparit.