Mummo sai koripallosta päähän – tähtipelaaja antoi suukon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet muistavat lapsuudestaan, miten pienen mustelman jälkeen oma äiti usein puhalsi ja suukotti kipeää kohtaa, jolloin se parani kuin taikaiskusta. Nyt eräs mummo on kohdannut ammattilaiskoripalloilijan taikasuudelman yllättävässä tilanteessa.

Kuva: ESPN

Vanha nainen oli katsomassa keskiviikkona Thunder- ja Clippers-koripallojoukkueiden välistä peliä. Ottelussa nähtiin yllättävä tilanne, kun kyseinen eläkeläinen saikin pallosta päähänsä. Thunder-joukkueen pelaaja Kevin Durant kävi hakemassa pallon kentän laidalta, ja antoi mummolle huomiota.

Tummaihoinen mies nimittäin suuteli mummoa päähän, johon pallon osui hetkeä aiemmin. Naisen ilme olikin tilanteen jälkeen näkemisen arvoinen, ja myöhemmin kamera kuvaakin paikallaan hykertelevää ikäihmistä.