BB-Markus ulos talosta ensimmäisenä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan jännittynyt tunnelma, kun käynnissä on tuotantokauden viimeinen lähestys ja kaikki loputkin asukkaat jättävät tänään talon kuukausien asumisen jälkeen. Neljänneksi kisassa sijoittui BB-Markus.

Finaaliin saakka selvisi neljä asukasta. Iida, Teija, Jouko ja Markus ovat tänään jännittäneet kovasti voittajaa. Kaikilla on ollut erityisesti viime päivinä haaveena kisan 50.000 euron päävoiton saaminen, mutta vain yksi sen onnistuu tänä iltana saamaan. Oman nimensä kuuleminen oli luonnollisesti pettymys Markukselle.

– On kyllä ihana nähdä ihmisiä ja rakkaat siellä. Hyvät fiilikset. Olin oma itseni koko ajan. Mä oon välillä tunteellinen ja sellainen. Oltiin Tean kanssa, mut ainakaan itse en näe, että oli siinä syytä. Siellä on nyt aika kova kolmikko, Markus totesi studioon päästyään.

Markukselta tiedusteltiin myös syytä siihen, että mies viihtyi talossa niin paljon alastomana.

– Sitä piti kotitorppana, ettei sitä niin ajatellut. Mie oon aika paljon alasti enkä aina niin mietiskele niitä.