Charlie Sheen teki parannuksen? Jakaa avokätisesti rahaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Charlie Sheen on viihtynyt viime aikoina julkisuudessa enemmän erikoisten tempausten kuin näyttelijäntyönsä merkeissä, vaikka mies nähdään myös uuden Anger Management -komediasarjan pääroolissa. Miehen kerrottiin äskettäin auttaneen näyttelijäkollegaansa Lindsay Lohania naisen rahasotkuissa.

Kaksikko ystävystyi Scary Movie 5 -elokuvan kuvauksissa, minkä jälkeen mies lahjoitti 100.000 dollaria hänelle saamastaan kuvauspalkkiosta. Nyt TMZ-sivusto on uutisoinut, että kohunäyttelijän hyväntekeväisyys ei loppunut tähän. Hän sai itse asiassa roolityöstään 250.000 dollarin, eli 202.000 euron, palkkion, ja antoi kaikki rahansa eteenpäin.

Charlie Sheen ei ottanut työstään palkkaa itselleen, vaan lahjoitti vielä 150.000 dollaria, eli 121.000 euroa, kolmelle eri hyväntekeväisyysjärjestölle. Viisi kertaa vieroitushoitoihin passitettu näyttelijä pääsi viime vuonna Forbes-lehden parhaiten tienaavien tv-näyttelijöiden listan kärkeen, ja hänellä on uusimpien tietojen mukaan 125 miljoonan dollarin, eli 101 miljoonan euron, omaisuus.

47-vuotiaan Charlie Sheenin tuore Anger Management -televisiosarja perustuu näyttelijäkaksikko Adam Sandlerin ja Jack Nicholsonin tähdittämään samannimiseen elokuvaan. Televisiosarja on osoittautunut jo ensimmäisen jakson katsojalukujen perusteella menestykseksi, sillä se nousi välittömästi kaapelitelevision historian katsotuimmaksi käsikirjoitetuksi komediasarjaksi. Sarjassa nähdään myös muun muuassa Selma Blair ja Shawnee Smith.