Cindy Crawford bikinikissa vielä 46-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina maailman tunnetuimmaksi supermalliksi noussut Cindy Crawford on viettänyt jo vuosia hiljaiseloa, mutta aivan viime aikoina hän on taas aktivoitunut myös julkisuudessa.

Äskettäin 46-vuotias supermalli poseerasi Shape-lehden kannessa, jossa keikisteli ensimmäisen kerran jo 20 vuotta sitten. Nyt Cindy on kuvattu lomailemassa Meksikossa, jossa hänet kuvattiin myös bikineissä.

Cindy Crawford on yksi maailman kaikkien aikojen tunnetuimpia ja menestyneimpiä supermalleja. Kaunotar on kokeillut myös näyttelijänuraa, ja hänen elokuviaan ovat muiden muassa Unzipped, Studio 54 ja tuoreimpana The Simian Line vuodelta 2001.

Richard Geren kanssa vuosina 1991 – 1995 naimisissa olleen Crawfordin kulta-aika osui 90-luvulle, ja hän on koristanut satojen lehtien kansikuvia. Ex-malli on naimisissa niin ikään entisen mallin Rande Gerberin kanssa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, joista molemmat syntyivät ilman keisarinleikkausta. Perhe asuu Los Angelesissa ja Cindy pyörittää Crawdaddy Inc. -tuotantoyhtiötä.