Heidin asuvalinta ei mennyt ihan maaliin – kuningatar vai hirviö?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalainen supermalli Heidi Klum juonsi äskettäin MTV Europe Music Awards -gaalan ja hänen yllään nähtiin jopa kahdeksan Vercace-vaatemerkin näyttävää asua. Miehestään Sealista taannoin eronnut kaunotar onnistui esiintymään kyseisessä tilaisuudessa varsin edukseen.

Nyt 39-vuotias Heidi on kuvattu emännöimissään naamiaisissa perin erikoisessa asussa. Sandy-myrskyn uhreille kerättiin varoja tapahtumassa, jonne Heidi oli pukeutunut rintavaksi kuningatar Kleopatraksi.

Heidi Klum myönsi äskettäin olevansa seurustelusuhteessa entisen henkivartijansa Martin Kristenin kanssa. Nainen avioitui laulaja Sealin kanssa vuonna 2005. Pariskunnalla oli tapana uusia vihkivalansa ystävien ja perheen kesken joka vuosi hääpäivänään. Kaksikon perheeseen kuuluu kolme yhteistä lasta sekä Heidin 7-vuotias Leni-tytär, jonka Seal adoptoi virallisesti vuonna 2009.