Missä tyylitaju, Justin Bieber? Tyylimoka silkkaa myötähäpeää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen teinitähti Justin Bieber erosi taannoin 20-vuotiaasta tyttöystävästään Selena Gomezista, mutta sittemmin pari palasi yhteen ja poseerasi onnellisen näköisenä yhdessä julkkisjuhlissa. Nyt Justinin nolo tyylimoka on aiheuttanut hämmennystä.

Kanadan pääministeri Stephen Harper luovutti hiljattain Justin Bieberille kunniamitalin Ottawassa pidetyssä juhlassa, jossa ulkomailla menestyneitä kanadalaisia palkitaan saavutuksistaan. Bieber oli pukeutunut viralliseen seremoniaan varsin epämuodollisesti.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Laulajan yllä nähtiin nimittäin väärin päin käännetty lippalakki, valkoinen t-paita, henkselit ja keltaiset lenkkarit. Asu sai laulajan muistuttamaan enemmän Ville Vallatonta kuin kansallista palkintoa vastaanottavaa juhlavierasta.

Justin Bieberin tyyli- ja tilannetajuttomuus on nyt saanut osakseen laajaa kritiikkiä. Gawker-sivusto nimesi tähden ”valkoisen roskasakin prinssiksi”. Bieber vastasi saamaansa kritiikkiin lähettämällä Twitter-palveluun kuvan asukokonaisuudestaan, ja kertoi toivovansa, että ihmiset vihaavat hänen tyyliään.

Stratfordissa varttunut Justin Bieber syntyi vuonna 1994 Ontariossa. Manageri Scooter Braun löysi Bieberin YouTube-palvelun kautta. Sittemmin teinitähti tutustui r&b-laulaja Usheriin ja julkaisi One Time -debyyttisinglensä. Menestystä onkin tullut roppakaupalla, sillä Justin Bieber nimettiin taannoin maailman vaikutusvaltaisimpien julkkisten kärkikastiin.