Urheilutähti teki nolon mokan – sai porttikiellon golf-klubille

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman kaikkien aikojen parhaimpana koripalloilijana pidetty Michael Jordan tunnetaan urheilu-uransa lisäksi myös bisnesmiehenä. Huippupelaaja on kokeillut siipiään myös näyttelijänä, sillä hän tähditti vuonna 1996 julkaistua Space Jam -perhe-elokuvaa.

Nyt 49-vuotias Michael Jordan on saanut porttikiellon arvostetulle The La Gorce Country Club -golfklubille, joka sijaitsee Floridan Miamissa. Klubin johtajat suivaantuivat, koska koripallolegenda ei noudattanut pelikentän tiukkoja pukeutumissääntöjä. Jordan nimittäin nautti golf-pelistään reisitaskuhousuihin pukeutuneena.

– Olen ollut kyseisellä golfklubilla lukuisia kertoja, eikä kukaan ole koskaan kertonut vaatesäännöistä. Yhtäkkiä minulle sanotaan kesken pelin, etten saa pitää reisitaskuhousuja. Kierros oli melkein ohi ja he vaativat minua vaihtamaan housuni, Michael Jordan kertoi The New York Post -lehdelle.

Koripalloilija ei suostunut luopumaan housuistaan, jolloin klubin työntekijät käskivät häntä poistumaan alueelta. Lisäksi he kertoivat, ettei Michael Jordan ole enää tervetullut kyseiselle pelikentälle. Golfklubi ei ole kommentoinut tapausta.

Michael Jordan lopetti peliuransa NBA-liigassa vuonna 2003. Nykyään hän omistaa muun muassa Charlotte Bobcats -koripallojoukkueen, jonka pelimenestys on ollut surkea. Jordanin tiedetään tienaavan vuodessa kymmeniä miljoonia dollareita arvokkailla mainosdiileillään. Tähti on nähty muun muassa Nike-merkin mallikasvona.