Rakastavaiset löysivät toisensa 60 vuoden jälkeen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla uutisoidaan aika ajoin pariskunnista, jotka ovat jostain syystä joutuneet erilleen toisistaan ja sittemmin taas palanneet yhteen erikoisten tapahtumasarjojen seurauksena. Nyt tällainen tapaus kävi Britanniassa, jossa lapsuuden rakastavaiset löysivät toisensa uudestaan.

82-vuotias Brenda Loy ja 81-vuotias Fred Wilcock kasvoivat yhdessä Hoylandin kylässä Etelä-Yorkshiressa. Kaksikko oli nuoruudessaan parhaita ystäviä, ja heidän ystävyytensä syveni ajan kuluessa nuoreksi rakkaudeksi.

Lempiväisten tiet erosivat pitkäksi aikaa heidän ollessaan 17-vuotiaita, kun Fred lähti armeijan palvelukseen vuonna 1948. Tämän jälkeen molemmat löysivät tahoillaan uuden kumppanin ja avioituivat. Fred ja Brenda elivät 60 vuoden ajan noin 50 kilometrin päässä toisistaan puolisoidensa kanssa.

– Kaikki luulivat, että me päätyisimme yhteen, mutta elämän tapahtumat erottivat meidät. Pohdin aina, miten hän voi. Luulen, että kohtalo toi meidät yhteen näiden vuosien jälkeen, kertoi Fred Wilcock Daily Mail -sivustolle.

Pari sai tilaisuuden tavata uudestaan paikallisessa saattokodissa, jossa Brenda työskenteli vapaaehtoisena ja Fredin vaimo Dorothy eli viimeiset vuotensa. Vasta vaimon kuoleman jälkeen vuonna 2010 lapsuuden rakastettujen lempi leiskahti uudelleen. Pari asuu erillään, mutta tapailee toisiaan usein.