Snookin perheonni kukoistaa – julkaisi kuvan netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutusta amerikkalaisesta Jersey Shore -realityohjelmasta tunnetuksi tullut realitytähti Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi, tunnetaan ohjelman myötä nykyisin jo ympäri maailman. Snooki teki äskettäin näyttävän muodonmuutoksen hiuksiinsa.

Kuva: Twitter

Nyt 26-vuotias Snooki on julkaissut Twitter-blogissaan kuvia perheestään. Punapääksi brunetesta hiljattain muuttunut realitykaunotar poseeraa kuvissa kihlattunsa Jionnin ja esikoispoikansa Lorenzon kanssa. Snookin vauva on varsin suloinen ilmestys tummine hiuksineen ja pyöreine poskineen.

MTV-televisiokanava ilmoitti elokuussa lopettavansa suositun Jersey Shore -realitysarjan. Sarjasta tuttu Snooki tekee kuitenkin myös ohjelmaa kollegansa Jenni Farleyn, eli Jwoww’n, kanssa. Sarjan piti alunperin kertoa kaksikon ystävyyssuhteesta, mutta sittemmin sarja keskittyikin enemmän Snookin raskausaikaan.