Tyra Banks peitteli rintojaan nettikuvassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulu huippumalli Tyra Banks on tullut viime vuosina tutuksi useammastakin televisio-ohjelmasta. Neitokainen paljasti äskettäin joutuneensa kouluvuosinaan kiusaajien uhriksi, koska hän oli huomattavasti ikätovereitaan pidempi.

Nyt 38-vuotias Tyra Banks on julkaissut Twitter-blogissaan otoksen, jossa hän koskettelee rintamustaan. Brunette on pukeutunut mustaan toppiin, jonka kaula-aukko on varsin avoin. Synkkäsävyiset kuvat on ikuistettu Banksin muotikuvauksissa.

Kuva: Twitter

Tyra Banks on tehnyt näyttävän uran muun muassa catwalk-mallina Pariisissa, Tokiossa, Milanossa ja Lontoossa. Huippumalli on esiintynyt myös Michael Jacksonin Black or White -kappaleen musiikkivideolla. Tyran omaisuuden uskotaan olevan yli 100 miljoonaa dollaria. Tilipussiaan kaunotar on pursottanut muun muassa mainossopimuksilla Niken, Tommy Hilfigerin ja Pepsin kanssa.