Will Smith yritti auttaa pidätettyä kaveria – kääntyi presidentin puoleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijä Will Smith tunnetaan elokuvauransa lisäksi rap-artistina. Miehen ura lähti nousukiitoon jo 1990-luvun alussa miehen näyteltyä menestyksekkäässä Bel Airin prinssi-komediasarjassa. 43-vuotias Smith nähtiin viimeksi valkokankaalla Men in Black III -elokuvassa.

Nyt tähden kerrotaan menneen varsin pitkälle yrittäessään auttaa vankilaan joutunutta ystäväänsä. Räppäri T.I. pidätettiin vuonna 2009 laittomien aseiden hallussapidosta. T.I. paljasti nyt Billboard-lehdelle, että hänen ATL-elokuvansakin tuottanut Smith yritti kaikkensa auttaakseen häntä. Räppäri paljasti tähden yrittäneen käyttää jopa poliittista paikutusvaltaa ottamalla yhteyttä Yhdysvaltain presidentti Barack Obamaan ja maan oikeusministeri Eric Holderiin.

– Will meni niin pitkälle, että otti yhteyttä Eric Holderiin ja Obaman hallitukseen kokeillakseen, saisimmeko sieltä tukea. Hänelle vastattiin kohteliaasti, ettei se ole mahdollista, T.I. kertoo.

Will Smith on nähty valkokankaalla menestyselokuvissa, kuten Bad Boys, Independence Day ja Men In Black. Hän on myös julkaissut lukuisia rap-albumeita. Smith on naimisissa näyttelijätär Jada Pinkett-Smithin kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta Jaden ja Willow, jotka ovat molemmat kokeilleet siipiään jo viihdemaailmassa. Smithillä on myös Willard-niminen poika aiemmasta avioliitostaan Sheree Smithin kanssa.