Eva Longoria riisui miestenlehden kanteen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Täydelliset naiset -hittisarjan näyttelijätär Eva Longoria on ollut viime aikoina otsikoissa suhdekuvioidensa merkeissä. Puumanainen löysi äskettäin kainaloonsa jalkapallotähti Mark Sanchezin, mutta sittemmin pari jo erosi.

Nyt 37-vuotias neitokainen on poseerannut paljastavassa otoksessa GQ-lehden kannessa. Tähti nähdään kuvassa valkoisissa alusvaatteissa, jotka antavat oman viattomuutta huokuvan säväyksensä tumman kaunottaren tyyliin.

Eva Longoria on ollut naimisissa kahdesti. Vuonna 2004 hän erosi silloisesta näyttelijämiehestään Tyler Christopherista kahden vuoden avioliiton jälkeen. Kaunottaren avioliitto koripalloilija Tony Parkerin kanssa kesti vuoden pidempään. Longoria ja Parker erosivat yllättäen vuoden 2010 lopulla, kun koristähden huhuttiin pettäneen vaimoaan.