Harry Potter -tähti haaveilee Bond-pahiksen roolista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Velhopojan seikkailuista kertova Harry Potter -kirjasarja on ollut eräs viime vuosien menestyneimmistä ilmiöistä myös valkokankaalla. Kyseiset elokuvat ovat tehneet näyttelijöistään Hollywoodin A-luokan tähtiä.

Nyt elokuvassa pahansuopaa Lucius Malfoy -hahmoa esittänyt Jason Isaacs on kertonut urahaaveistaan uusimmassa haastattelussa. 49-vuotias mies paljasti janoavansa myös erästä toista merkittävää roolia, nimittäin tilaisuutta näytellä Bond-elokuvien roistoa.

– Haluaisin olla Bond-pahis. Minua ei ole koskaan lähestytty aiheen tiimoilta, eikä se olisi ollut aiemmin mahdollistakaan. Harry Potter -elokuvat työllistivät minut vuosia. Suostuisin kuitenkin projektiin heti, kertoi Jason Isaacs Female First -lehdelle.

Brittitähti Jason Isaacs on pitkän linjan elokuvatähti, jonka ura alkoi 1980-luvulla Pitkä jenkki -elokuvassa. Sittemmin hänet on nähty muun muassa elokuvissa Armageddon, Patriot, Resident Evil ja Peter Pan. Juutalainen miestähti on naimisissa Emma Hewittin kanssa ja heillä on kaksi tytärtä, Lily ja Ruby.