Katy Perry ongelmastaan: ”Muotoni pursuavat pahasti esiin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Katy Perry etsii paraikaa yhteistä lemmenasuntoa on-off-poikaystävänsä, muusikko John Mayerin kanssa. Äskettäin neitokainen sai naapureiltaan valitusta komistuksen kanssa harrastamastaan äänekkäästä seksistä.

Nyt 28-vuotias neitokainen vannoo monien julkkiskaunottarien tavoin Spanx-alusvaatteiden nimeen, jotka luovat kenen tahansa vartalolle hoikentavan efektin. Suomestakin saatavat ihmealusvaatteet ovat saaneet Katyn tuntemaan olonsa itsevarmemmaksi punaisella matolla.

Upealta näyttävä kaunotar katui viimeisimmässä haastattelussaan, kun ei ollut laittanut niitä UNICEF-järjestön hyväntekeväisyystilaisuuteen ylle. Perry tunnusti samantien epäröivänsä kurviensa esittelyä, koska hän ei vietä aikaansa juoksumatolla läheskään tarpeeksi usein.

– Minusta tuntuu, että muotoni tursuavat pahasti esiin. Käytän melkein aina Spanx-alusvaatteita, mutta en tänään. Tunnen oloni lihavaksi ilman niitä, kertoi Katy Perry Us Weekly -lehdelle.

Katy Perry, oikealta nimeltään Katheryn Elizabeth Hudson, teki historiaa Teenage Drean -hittialbumillaan. Hän on ensimmäinen naisartisti, jonka albumilla on viisi listaykköseksi noussutta kappaletta. Perry on myynyt maailmanlaajuisesti yli 11 miljoonaa levyä ja 75 miljoonaa biisiä. Neitokainen julkaisi taannoin Katy Perry: Part of Me -dokumenttielokuvan, jossa seurataan poptähden elämää julkisuuden parrasvaloissa, mutta myös yksityisten porttien takana.