Nokialta uutuus: Kännykkäkuvat kätevästi toiselle näytölle

Digi · Stara.fi

Nokia on julkaissut PhotoBeamer-sovelluksen, joka mahdollistaa puhelimesta löytyvien kuvien selailun ja katselun helposti eri ruuduilta verkkoselaimen kautta.

Kun sovellus on asennettu puhelimeen, toimii PhotoBeamer menemällä laitteella osoitteeseen photobeamer.com ja skannaamalla puhelimen kanssa sivustolla näkyvä QR-koodi. Tämän jälkeen ruudulla voi selailla katsella puhelimen sisältämiä kuvia.

Kuva: Nokia

Photo Beamer on tarjolla Nokian uusille Windows Phone 8 -puhelimille, Lumia 920:lle sekä Lumia 820:lle ja on ladattavissa Windows Phonen sovelluskaupasta ilmaiseksi. Nokian mukaan PhotoBeamerissa parasta on sen helppous ja nopeus.

Nokian kuvaamiseen liittyvistä toiminnoista vastaava johtaja Samuli Hänninen kommentoi PhotoBeameria: “On mahtavaa nähdä ensimmäinen täysi tuotos uudesta Lundin yksiköstämme, ja loistava tuote joka vahvistaa Nokian johtavaa asemaa kuvaamisessa.”

Yhteistyössä Mobiili.fi.