Aviomies järkyttyi – sai tietää vaimonsa olleen aiemmin mies!

Lifestyle · Neea Jokinen

Pariskuntien tiedetään eronneen kymmeniä vuosia kestäneen avioliiton jälkeen, kun toinen kumppaneista paljastuukin homoseksuaaliksi. Nyt erään belgialaisen miehen uutisoidaan hakevan eroa vaimostaan, koska naisen menneisyys paljastui.

Jan-nimellä esiintyvä 64-vuotias mies sai äskettäin tietää, että hänen Monica-vaimonsa on syntynyt miehenä. Aviomies kuuli tuttaviltaan huhuja, joiden mukaan 48-vuotias nainen olisi tehnyt sukupuolenvaihdosleikkauksen. Jan järkyttyi, kun hän kysyi vaimoltaan hänen menneisyydestään.

– Tunnen oloni hyväksikäytetyksi. Luulin hänen olevan viehättävä nainen. Kokonaan nainen. Hänellä ei ollut maskuliinisia piirteitä. Ei edes seksin aikana. En huomannut mitään, Jan kertoi Het Nieuwsblad -lehdelle.

Janin mukaan myös hänen poikansa oli kuullut huhuja vaimon alkuperäisestä sukupuolesta. Lopulta vaimo myönsi vaihtaneensa sukupuolensa leikkauksella. Mies hakeekin nyt eroa 19 vuotta kestäneen liiton jälkeen, koska hän tunsi olonsa huijatuksi.