Bar Refaeli on seksikäs myös hammaslääkärissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijä Leonardo DiCaprion entinen tyttöystävä ja huippumalli Bar Refaeli teki läpimurtonsa poseerattuaan Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvassa. Sittemmin neitokainen on julkaissut usein seksikkäitä Twitter-kuvia.

Nyt mallikaunotar on kuitenkin julkaissut verkossa otoksen kivuliaasta hammaslääkärikäynnistä. Kuvassa Bar on hammaslääkärin tuolissa valmiina käsittelyyn. Hän ei malttanut olla julkaisematta Twitterissä kuvaa kasvoistaan istuessaan hammaslääkärin tuolissa.

Kuva: Twitter

27-vuotias Bar Refaeli valittiin Maxim-miestenlehden vuoden 2012 seksikkäimmäksi naiseksi. Hän päihitti sijoituksellaan esimerkiksi Olivia Munnin, Mila Kunisin, Katy Perryn ja Olivia Wilden. Viime vuonna Bar Refaeli esiintyi muun muuassa Saksan huippumalli haussa -televisio-ohjelmassa vierailevana tuomarina.