Valtava dinosaurus tehtiin pelkistä ilmapalloista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

1990-luvulla lapsuuttaan eläneet muistavat vielä lastenohjelmista tutun Simo-taikurin, jonka taikasanat Jokeri Pokeri Box kaikuivat ulos kansakunnan televisiovastaanottimista viikonloppuaamuisin. Herra muistetaan erityisesti ilmapallotempuistaan, joissa pallot taipuivat erilaisiin muotoihin.

Aika aikaansa kutakin, ja tunnetusti maailmalla riittää joka alan osaajia. Nyt Simon pallotemput kuitenkin jo kalpenevat uusimpien ilmapalloista luotujen hökötysten takia. Nyt verkossa nähdään nimittäin ilmapalloista tehty valtavankokoinen dinosaurus.

Kuva: Reddit

Ilmapalloista on viime aikoina taiteiltu dinosaurusten lisäksi myös esimerkiksi Turtles-sankareita, kokonaisia dinosauruksen luurankoja ja lohikäärmeitä. Näppäryyttä vaatineiden käsitöiden valmistus vie todennäköisesti jonkin verran aikaa.