Playboy-kaunotar kiidätettiin sairaalaan – julkaisi kuvan itsestään letkuissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Playboy-lehdestä ja lehden perustajan Hugh Hefnerin entisenä tyttöystävänä tunnetuksi tullut Holly Madison on nykyisin yksi seuratuimpia Playmate-kaunottaria. Julkkistähti odottaa parhaillaan esikoistalastaan poikaystävänsä kanssa.

Nyt raskaana olevan Holly Madisonin uutisoidaan joutuneen sairaalaan. Odottava äiti nimittäin kärsi rajusta aamupahoinvoinnista. Neitokainen joutui sairaalassa tiputukseen. Playboy-tähti julkaisi aiemmin tällä viikolla Twitter-blogissaan kuvan, jossa hän makaa sairaalapedillä.

Kuva: Twitter

– Raskaana jo seitsemän kuukautta ja vasta nyt aamupahoinvointi iski. Olen muuten kunnossa. Kiitos kaikille kannustuksesta, Holly Madison kirjoitti yli miljoonalle Twitter-seuraajalleen.

Holly Madison, alkuperäiseltä nimeltään Holly Cullen, on amerikkalainen malli ja televisiokasvo, joka tuli aikanaan tunnetuksi Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä The Girls Next Door -realitysarjassa. Sittemmin hän on poseerannut Playboy-lehdessä ja esiintynyt alastomana esimerkiksi turkiksia vastustaneessa kampanjassa. Madison on nähty myös valkokankaalla elokuvissa The Last Broadcast, Scary Movie 4, The House Bunny ja The Telling. Madison kiinnitettiin toukokuussa Kelly Monacon tilalle Las Vegasin maineikkaaseen Peepshow-esitykseen.