Nicole Coco Austin rintavana takahuoneessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Räppäri Ice-T:n vaimo Nicole ”Coco” Austin tähdittää parhaillaan omaa strippishow’ta Las Vegasissa. Peepshow-esityksen tähti päästi äskettäin myös kamerat takahuoneeseensa kuvaamaan.

Kurvijumalatar nähdään esityksessä vaaleansinisissä alusvaatteissa. Little Bo Peep -roolia esittävä Coco poseeraakin Twitter-palvelussa julkaisemassaan otoksessa esiintymisasussaan, joka tuo esille hänen vartalonsa parhaimmat avut.

– Valmistaudun… rumpujen pärinää… omassa Cocon Bo Peep -pukuhuoneessani, kirjoitti neitokainen Twitter-blogiinsa.

Nicole “Coco” Austin aloitti uransa 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja videoilla. Glamour-malli on saavuttanut fanisuosiota viime aikoina rohkeilla Twitter-kuvilla, joissa Coco nähdään yleensä enemmän tai vähemmän paljastavissa asukokonaisuuksissa. Kaunotar on tähdittänyt vuodesta 2011 lähtien miehensä kanssa Ice Loves Coco –