Adam Lambertin keikalle lisää lippuja myyntiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Adam Lambert tunnetaan musiikkinsa ohella Suomessa myös siitä, että hän seurustelee suomalaisen Sauli Koskisen kanssa. Suhde sai alkunsa poptähden esiinnyttyä Suomessa syksyllä 2010. Ensi keväänä Adam saapuu jälleen konsertoimaan Suomeen.

Lähes loppuunmyytyyn Adam Lambert konserttiin on nyt vapautunut rajoitettu erä istumapaikkoja lavarakenteiden tuotannon selvittyä. Paikkoja vapautuu molemmille puolille lavan viereen, sekä klubikatsomoon hyville istumapaikoille.

Lambert tuo kiertueensa Helsingin Hartwall Areenalle 22. maaliskuuta 2013. Hän julkaisi Suomessa hyvin menestyneen For Your Entertainment -esikoisalbuminsa vuonna 2009. Albumilta radiosuosikeiksi nousivat hitit Whataya Want From Me ja If I Had You. Tänä vuonna julkaistun Trespassing-albumin myynti lähentelee Suomessa jo kultarajaa Suomessa. Adamin edellinen Suomen konsertti myytiin loppuun muutamassa minuutissa vuonna 2010.

Adam Lambert nousi kuuluisuuteen sijoituttuaan vuonna 2009 toiseksi suositussa American Idol -kilpailussa. Hän julkaisi debyyttialbuminsa pian ohjelman jälkeen loppuvuodesta 2009, ja albumi nousi Billboard 200 -listan sijalle 3. Pitkään myös Suomen albumilistalla viihtynyt Lambert on tullut tunnetuksi erityisesti hittisingleistään Whataya Want From Me, If I Had You ja debyyttialbumin nimikkokappaleesta For Your Entertainment.