Vain Starassa: Kuuntele Green Dayn uusi levy ennakkoon!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun Green Day -yhtyeen levytrilogia huipentuu pian päätöslevyyn ¡Tre!. Trilogian ensimmäinen osa ¡Uno! palautti yhtyeen takaisin huipulle, ja levyltä lohkaistu ensimmäinen single Oh Love nousi Suomessakin radiosoittolistan kärkeen.

Kuuntele albumi ennakkoon artikkelin alta!

Parhaillaan radioissa soi yhtyeen tuorein singlelohkaisu Kill the DJ. Green Day tähdittää tänä talvena myös Twilight-saagan loppuhuipentumaa, sillä elokuvan tunnuskappaleena toimii Green Dayn kappale Forgotten, joka löytyy tältä trilogian viimeiseltä ¡Tre! –levyltä.

Helmikuussa 2012 Green Day sulkeutui studion uumeniin äänittämään uutta materiaalia yhdessä luottotuottajansa Rob Cavallon kanssa, ja heinäkuussa oli valmista. Materiaalia oli syntynyt niin paljon, että yhtye päätti julkaista oman albumitrilogiansa.

– Tämä on parasta musiikkia mitä olemme ikinä tehneet ja kappaleita vain syntyy. Sen sijaan, että tekisimme yhden albumin, olemme tekemässä kolmen levyn trilogian. Kaikissa kappaleissa on sitä vauhtia ja energiaa, jotka kuvaavat Green Dayta kaikilla tunteiden saroilla, yhtye kommentoi taannoin.