Urheilutähti ja cheerleader poseerasivat hääkuvassa meressä – tässä likainen tulos

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hääparit ikuistavat yleensä onnellisen juhlapäivänsä kameroille. Moni ottaa virallisen hääkuvan valokuvaamossa, mutta jotkut taas suosivat esimerkiksi luonnonläheisiä paikkoja.

Nyt amerikkalaisen baseball-pelaajan Ryan Howardin näyttävät hääkuvat on julkaistu verkossa. Entisen cheerleaderin Krystal Campbellin kanssa avioitunut tähtiurheilija nähdään otoksissa syleilemässä vaimoaan meren rannalla. Philadelphia Phillies -joukkueessa pelaava mies oli pukeutunut valkoiseen liiviin.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Vedessä seisova pariskunta poseeraa kuvaajille litimärkinä ranta-aaltojen kastelemina. Kaunis vaimo nautti onnellisesta hetkestään upeassa valkoisessa kristallien koristelemassa häämekossa. Mekko tahriintui kuitenkin käyttökelvottomaksi kostean rantahiekan ja veden yhdistelmästä.

193-senttinen ja 110 kiloa painava Ryan Howard tunnetaan myös lempinimellä The Big Piece. Missourissa nuoruutensa viettänyt urheilutähti innostui baseballista jo kouluvuosina. Hän pelasi yliopistonsa joukkueessa vuosina 1998 – 2001. Baseball-pelaajalla on Darian Alexander -niminen poika, joka 11-vuotias. Howard nähtiin taannoin Entourage-ohjelmassa cameo-roolissa.