Uskomaton poikamiesboksi! Tältä näyttää lumilautatähden 4 miljoonan rantakoti

Lifestyle · Stara.fi

Amerikkalainen urheilija Shaun White kuuluu maailman menestyksekkäimpiin lumilautailijoihin. Mallikaunotar Bar Refaeliin taannoin romanttisesti yhdistetyllä sporttitähdellä ei ole pikkurahan puutetta.

26-vuotias olympiavoittaja pidätettiin syksyllä vandalismista ja julkisesta juopottelusta. Nyt kultamitalisti on myymässä Kalifornian Encinitasissa sijaitsevaa luksustasuntoaan, jossa on noin 400 neliötä ja kolme makuuhuonetta. Hän osti asunnon 3,85 miljoonalla dollarilla ja nyt hintapyynti on 4,25 miljoonaa. Rannalla sijaitsevasta talosta on omat rappuset suoraan rantahiekalle.

Shaun White on voittanut olympiakultaa lumikourussa sekä Torinon 2006 ja Vancouverin 2010 talviolympialaisissa. Urheilijatähti joutui viime vuonna seksiskandaalin kohteeksi, kun miehen seksikuvat päätyivät väärin käsiin. Punapäinen lumilautailija nähdään otoksissa muun muassa harrastamassa sängyllä seksiä lähetyssaarnaaja-asennossa.