Alessandra Ambrosio rannalla täysin alastomana

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippumallien kirkkaimpaan tähtikaartiin lukeutuva Alessandra Ambrosio on yksi maailman kauneimmista äideistä. Neitokaisella on kaksi lasta, neljävuotias Anja-tytär ja toukokuussa syntynyt Noah-poika. Hän on kihloissa bisnesmies Jamie Mazurin kanssa.

Nyt Alessandra Ambrosion kihlattu saattaa tuntea terveitä mustasukkaisuuden pistoksia, kun hän ihastelee rakkaansa tuoreimpia malliotoksia. Made In Brazil -sivustolla julkaistuissa kuvissa kahden lapsen äiti poseeraa muun muassa rantahiekassa ilman rihman kiertämää. Hänet nähdään myös rohkeissa yhteiskuvissa komean miesmallin kanssa. Katso kuvat tästä.

Alessandra Ambrosio tuli tunnetuksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.