Mies, älä deittaile näitä naisia

Lifestyle · Neea Jokinen

Monet pitävät ”ystävyysrikoksena” sitä, että bestis alkaa seurustella parhaan ystävänsä entisen puolison kanssa. Kyseiset seurustelusuhteet voivat aiheuttaa välirikkoja esimerkiksi kaveriporukan keskuudessa. Nyt verkossa on julkaistu miehille suunnattu lista naisista, joita ei kannata deittailla.

Manolith-sivuston artikkelin mukaan miehen ei koskaan kannata deittailla samassa työryhmässä työskentelevän naisen kanssa. Rakkaan ihmisen näkeminen vuorokauden ympäri voi nimittäin kiristää pariskunnan suhteita makuuhuoneen ja kotielämän puolella. Suhde voi toimia, jos nainen työskentelee miehensä kanssa samassa yrityksessä, mutta eri rakennuksessa.

Miehen tulee unohtaa entisen tyttöystävänsä paras ystävä seksuaalisessa mielessä, jos hän ei halua loukata kenenkään tunteita. Sekava kolmiosoppa voi aiheuttaa rajuja riitoja naiskaverusten välillä. Entinen tyttöystävä pettyy, kun hänen paras ystävänsä pokaa tämän menneisyyden kumppanin.

Jos mies eroaa ex-rakkaansa bestissääntöä rikkoneesta parhaasta ystävästä, tilanne voi muuttua rumaksi. Naiset saattavat nimittäin ystävystä uudelleen ja liittoutua miestä vastaan, jolloin tilanne voi kärjistystyä kaksi vastaan yksi tilanteeksi. Miehen kannattaakin miettiä kahdesti, haluaako hän olla osallisena ystävyysriidoissa ja rakkauskiemuroissa.

Entisen naisystävän kauniit sukulaiset ja perheenjäsenet eivät ole paras mahdollinen deittivaihtoehto. Jos mies vaikkapa pokaa eksänsä siskon, yhteiset perhetilaisuudet voivat aiheuttaa kiusallisia tilanteita entisen kumppanin läsnäolon takia. Eron sattuessa mies ei varmaankaan halua vastaansa kahta sisarusta, joissa virtaa sama veri ja voimakkaat kostohalut.

Miehen parhaan ystävän hyvännäköinen sisko kannattaa kiertää kaukaa, jos ei halua saada turpiinsa. Suojelevainen kaveri saattaa nimittäin iskeä miestä nyrkillä, jos tämä kohtelee hänen siskoaan huonosti tai jättää neidon törkeällä tavalla. Tällainen rakkaussuhde voi edetä alttarille asti, jos miehen kaveri on ikään kuin hyväksynyt seurustelun.

Kuumat naisopettajat lukeutuvat monien teinipoikien ja vähän varttuneempienkin seksifantasioihin. Monissa oppilaitoksissa on kiellettyä, että opettaja seurustelee oppilaansa kanssa. Seurustelu oman opettajan kanssa on huono idea, sillä pahimmassa tapauksessa naisope voi saada potkut intiimin suhteen takia.