Oikeus päätti: Mies saa lenkkeillä alastomana kaduilla!

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Ihmisillä on erilaisia pukeutumismieltymyksiä laidasta laitaan, ja joillekin meistä tuottaa tyydytystä kulkea ympäriinsä mahdollisimman vähissä vetimissä. Osa viihtyy kokonaan alasti.

Nyt eräs hölkkääjä on voittanut oikeustaistelun ja saanut oikeuden juosta alasti kadulla. Andrew Lyall Pointon joutui aiemmin poliisin syyniin juostuaan ilman rihman kiertämää kotikaupungissaan Taurangassa.

Uusiseelantilainen miekkonen pidätettiin, ja häntä syytettiin loukkaavasta käytöksestä. 47-vuotias mies taisteli asian puolesta oikeudessa ja sai Taurangan Korkeimmalta oikeudelta virallisen luvan alastonjuoksuilleen. Pointonin mukaan tuomio on voitto kaikille maan liberaaleille, mutta takaisku konservatiivisemmalle väestölle.

– Jos se oli loukkaavaa, miksi jumala olisi antanut meille genitaalit? Kysyy Andrew Lyall Pointon Dominion Post -lehden haastattelussa.