Katkeran poikaystävän näyttävä kosto – naiselle 84 000 euron parkkisakot

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla tulee aika ajoin ilmi tapauksia, joissa esimerkiksi eronneet henkilöt ovat toteuttaneet näyttäviä kostoja entisille kumppaneilleen. Nyt erään amerikkalaisen miehen uutisoidaan huijanneen entistä tyttöystäväänsä hyvin kalliilla tavalla.

Chicagossa asuva Brandon Preveau -niminen mies erosi kolme vuotta sitten tyttöystävästään Jennifer Fitzgeraldista. Mies päätti tehdä entiselle kumppanilleen törkeän jäynän eron jälkeen. Hän vaihtoi vuoden 1999 Chevrolet-merkkisen autonsa omistajaksi Jennifer Fitzgeraldin, ja pysäköi sen lentoaseman parkkipaikalle.

Viranomaisten mukaan nainen on nyt velkaa Chicagon kaupungille 105.000 dollaria, eli noin 84.000 euroa. Summa on kertynyt maksamattomista parkkisakoista. Jennifer Fitzgerald ei pystynyt omin avuin muuttamaan auton omistajuutta, joten hän palkkasi asianajajan. Fox-kanavan mukaan erikoista tapausta selvitellään pian oikeudessa.