Kendra Wilkinsonin joogasessio ikuistettiin rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hugh Hefnerin ex-tyttöystävä Kendra Wilkinson nousi aikoinaan julkkikseksi poseerattuaan nakuna Playboy-lehdessä. Hän tähditti sittemmin The Girl Next Door -realitysarjaa, joka kertoi Playboy-moguli Hugh Hefnerin kolmesta tyttöystävästä. Nakukuvat ovat kuitenkin jo historiaa.

27-vuotias Kendra on nyt päätynyt paparazzien tähtäimiin joogatessaan rannalla Los Angelesin liepeillä. Neitokaisen sulavat liikkeet eivät varmasti jääneet huomaamatta yhdeltäkään paikalle eksyneeltä.

Kendra Wilkinson oli viime keväänä otsikoissa teini-ikäisenä tekemänsä nakuvideon merkeissä. Ensin hän yritti viritellä videon ympärille suuren luokan kohua, mutta pian selvisi nolo totuus, että Kendra oli itse toteuttanut videon vuotamisen mainostempauksena. Kaunottaren oman Kendra-realitysarjan neljäs tuotantokausi alkoi viime vuoden lokakuussa E!-televisiokanavalla.