Leonardo DiCaprio ökyili syntymäpäivillä – miljoonien valtava shampanjalasku

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin A-luokan tähtikaartiin kuuluva näyttelijä Leonardo DiCaprio tullaan näkemään pian valkokankailla The Great Gatsby -klassikkoelokuvan uudessa versiossa. Miekkonen erosi äskettäin tyttöystävästään Erin Heathertonista.

Nyt näyttelijäkomistus vietti 38-vuotissyntymäpäiviään, ja rikkaana miehenä Leo teki tämänkin tyylillä. Hän käytti nimittäin päätähuimaavat 3 miljoonaa dollaria, eli 2,4 miljoonaa euroa pelkästään ystäviensä humalluttamiseen. The Darby -ravintolassa juhlinut DiCaprio osti kyseisellä summalla huippukallista Armand de Brignac -shampanjaa.

– Hän ja hänen seurueensa käytti 3 miljoonaa dollaria shampanjaan. He tilasivat 18 pulloa, ja pyysivät sitten lisää! Kertoi lähde In Touch Weekly -lehdelle.

Tähden juhliin osallistuivat muun muassa Beyonce, Jay-Z, Robert De Niro, Mark Ruffaro, Emma Watson, Chris Rock ja Cameron Diaz. DiCaprio käytti juhlinnan myös hyödyksi hyväntekeväisyystarkoituksessa. Hän nimittäin keräsi vierailtaan rahaa jokaisesta ostamastaan pullosta.

500.000 dollarin, eli 403.000 euron, lahjoitussumma meni kokonaisuudessaan lopulta Punaiselle Ristille, jotta järjestö voisi auttaa rahoilla Sandy-hurrikaanin uhreja. Vieraita viihdytettiin tilaisuudessa myös musiikkipitoisilla live-esiintymisillä.

Leonardo DiCaprio tunnetaan mieltymyksestään juhlimiseen ja vaaleisiin kaunottariin. Hän on aikaisemmin heilastellut muun muassa Bar Refaelin, Madalina Ghenean ja Gisele Bundchenin kanssa. Miehen tunnetuimpiin elokuviin lukeutuvat Gilbert Grape, Titanic, Lentäjä, Suljettu saari, Inception ja The Departed.