Exä vaatii Shakiralta oikeudessa 100 miljoonan korvauksia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman menestyneimpien artistien joukkoon lukeutuva latinotähti Shakira kiinnitettiin äskettäin The Voice -laulukilpailun tuomariksi neljännelle tuotantokaudelle poppari Christina Aguileran tilalle. Neitokainen odottaa parhaillaan ensimmäistä lastaan.

Nyt 35-vuotias Shakira on joutunut kohuotsikoihin, sillä hänen entinen poikaystävänsä on haastanut laulajakaunottaren oikeuteen. Argentiinan entisen presidentin poika Antonio De La Rua vaatii Shakiralta huikeat 100 miljoonaa dollaria, eli noin 80 miljoonaa euroa, vahingonkorvausta sopimusrikkomuksista.

Shakira palkkasi aikoinaan Antonio De La Ruan liiketoimintajohtajakseen. Miehen asianajajan William Reidin mukaan julkkiskomistus käytti yli kuusi vuotta Shakira-brändin luomiseen. Syytteessä kirjoitetaan, että Antonio teki Shakirasta yhden maailman arvokkaimmista poptähdistä viihdemaailmassa. Lisäksi mies väittää olleensa merkittävin tekijä Hips Don’t Lie -hittisinglen menestyksessä, koska hän kehotti Shakiraa levyttämään kyseisen biisin.

Antonio De La Rua jatkoi työtään Shakiran talousmanagerina vielä eronkin jälkeen, mutta hän lopetti viime vuonna pestinsä. Miehen mukaan hän nimittäin tunsi olevansa laulajatähdelle vain ”pelkkä työntekijä”, Us Weekly -sivusto uutisoi.

Shakira alkoi seurustella Argentiinan entisen presidentin pojan Antonio De La Ruan kanssa vuonna 2000. Heidän suhteensa päättyi viime vuonna 11 vuoden yhteiselon jälkeen. Shakiran mukaan eropäätös tapahtui sovussa. Nykyisen kultansa laulajatar tapasi Etelä-Afrikassa jalkapallon MM-kisojen juhlallisuuksissa. He saavat pian yhteisen lapsen, jonka uskotaan syntyvän lähiviikkoina.