Futistähden mallivaimo riisui jouluisiin otoksiin – talven kuumin tonttutyttö?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollantilainen malli Sylvie van der Vaart tunnetaan jalkapalloilija Rafael van der Vaartin vaimona. Kaunotar on nähty esittelemässä muotojaan lukuisissa paljastavissa kuvissa. Uhkea vaaleaverikkö kuuluu maansa tunnetuimpiin julkkiksiin.

Nyt 34-vuotias neitokainen nähdään nyt hollantilaisen alusvaatteita valmistavan yhtiön Hunkemollerin tuoreessa mainoskampanjassa. Jouluaiheisissa kuvissa vaaleaverikkö poseeraa seksikkäissä alusvaatteissa, jollaiset lienevät mieluisia ”joululahjoja” monille miehille.

Sylvie van der Vaart on työskennellyt mallintöidensä ohella Fox Kids ja TMF -televisiokanavilla. Hänet valittiin vuonna 2003 Hollannin seksikkäimmäksi naiseksi. Rakastuttuaan jalkapalloilija Rafael van der Vaartiin silloisesta Sylvie Meissistä tuli uuden miehensä kanssa maansa kuuluisin futispariskunta. Neidon rintasyöpä leikattiin vuonna 2009, ja hän on toipunut siitä erinomaisesti.