27-vuotias näyttelijäkomistus sai sydänkohtauksen – kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Fox-televisiokanavan Malcom in the Middle -perhesarjasta tuttu Francisco ”Frankie” Muniz teki elokuvadebyyttinsä vuonna 1997. Sittemmin hän on esiintynyt lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Tänä vuonna hänet nähtiin muun muassa Last Man Standing -ohjelmassa.

Nyt 27-vuotias Frankie Muniz paljasti faneilleen joutuneensa sairaalaan lievän sydänkohtauksen takia. Miehen mukaan hän joutui arizonalaiseen sairaalaan viime perjantaina. Sydänkohtauksesta selvinnyt näyttelijä aikoo jatkossa kiinnittää enemmän huomiota terveellisiin elämäntapoihin.

– Olin perjantaina sairaalassa, koska sain lievän sydänkohtauksen. Se ei ollut yhtään hauskaa. Minun täytyy alkaa huolehtia vartalostani. Olen vanhenemassa! Frankie Muniz kirjoitti Twitter-blogissaan.

Frankie Muniz on amerikkalainen näyttelijä, muusikko, kirjailija, tuottaja ja ralliautoilija. Vuonna 2008 hän vetäytyi näyttelijäuraltaan keskittyäkseen formula-autoiluun. Tänä vuonna hän liittyi pennsylvanialaisen Kingsfoil-yhtyeen riveihin rumpaliksi. Viime vuonna hän kihlautui pitkäaikaisen tyttöystävänsä Elycia Marien kanssa.