The Rolling Stones esiintyi liian pitkään – 259 000 euron sakko uhkaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maineikas The Rolling Stones -yhtye on kiertänyt vielä viime vuosinakin aktiivisesti ympäri maailmaa. Parhaillaan yhtye viettää 50-vuotisjuhliaan monin tavoin. Rokkarit muun muassa julkaisivat oman viskin, jota tehdään vain 150 pulloa ja yhden hinta on noin 5.000 euroa.

Nyt The Rolling Stones -rock-yhtyeen uutisoidaan saaneen Lontoon kaupungilta 200.000 punnan, eli noin 259.000 euron, sakot. Rokkarit esiintyivät viikonloppuna O2-areenalla 50 and Counting -konserttinsa merkeissä. He eivät kuitenkaan noudattaneet kaupungin määräämää esiintymisaikaa, sillä heidän keikkansa venähti puoli tuntia liian pitkäksi.

– Se tarkoittaa suurta sakkoa, mutta rokkarit vain tekivät sitä, mitä he osaavat. Kukaan keikalla olijoista ei ollut suivaantunut yliajasta, yhtyeen edustaja Bernard Doherty kertoi The Sun -lehdelle.

Sakko saattaa kuitenkin tuntua mitättömältä rokkareiden rahapusseissa, sillä heidän kerrotaan tienaavan viidestä konsertistaan 15 miljoonaa puntaa, eli noin 19 miljoonaa euroa.

Brittiläiseen The Rolling Stones -yhtyeeseen kuuluvat laulaja Mick Jagger, kitaristi Keith Richards, rumpali Charlie Watts ja kitaristi Ron Wood. Yhtyeessä ovat soittaneet vuosien mittaan myös muun muassa muusikko Brian Jones, Mick Taylor ja Bill Wyman. Bändillä on ollut 1960-luvulta lähtien kulttimaine rokkiyhteisön keskuudessa. Se tunnetaan hiteistään (I Can’t Get No) Satisfaction, It’s All Over Now ja Anybody Seen My Baby.