Anne kärsii paino-ongelmista: ”Se on jatkuva häpeäni”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosikkinäyttelijätär Anne Hathawayn ura on ollut viime aikoina noususuunnassa. Batman-elokuvan jatko-osassa kissanaista esittänyt Hathaway nähdään pian Suomenkin valkokankailla Les Miserables -elokuvassa prostituoidun roolissa.

Nyt 29-vuotias Anne Hathaway kertoi kärsivänsä paino-ongelmista. Näyttelijättären mukaan hän on pakkomielteinen ulkonäöstään, ja hän miettiikin päivittäin vartaloaan ja painoaan. Tähti laihdutti taannoin yli 11 kiloa tuoreinta elokuvarooliaan varten.

– Rehellisesti sanottuna mietin vartaloani joka päivä. Se on ikään kuin pakkomielle. Se on jatkuva häpeäni, Anne Hathaway kertoi E! News -sivustolle.

Näyttelijätär on kertonut kokeilleensa teini-ikäisenä rajuja laihdutuskuureja. Nykyään hän ei kuitenkaan halua näyttää huonoa esimerkkiä nuoremmille faneilleen. Anne Hathawayn mukaan laihduttaminen ei ole kivaa, eikä hauskaa. Tähden mielestä ihminen ei saa olla liian laiha.

Amerikkalainen Anne Jacqueline Hathaway syntyi Brooklynissä, mutta varttui New Jerseyssä. Näyttelijätär meni syyskuussa naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä Adam Shulmanin kanssa. Hän oli aiemmin seurustelusuhteessa italialaisen kiinteistönvälittäjän Raffaello Follierin kanssa. Vuosia kestänyt rakkaus kuitenkin päättyi, kun Follieri pidätettiin törkeästä petoksesta.