X Factor kielsi seksin kilpailijoilta – seksiseuraa salakuljetettiin hotelliin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britannian X Factor -laulukilpailussa perustetun One Direction -hittiyhtyeen manageri kielsi aiemmin tänä vuonna poikabändiltä seksin harrastamisen kiertueella. Nyt parhaillaan televisiossa pyörivän X Factor -ohjelman tuotantotiimi on huolestunut kilpailijoidensa juhlimisesta.

X Factor -kykyjenetsintäkilpailun pomojen kerrotaan asettaneen seksikiellon, jonka aikana poptähdiksi havittelevat laulajat eivät saa nautiskella makuuhuonepuuhista. Seksikielto astui voimaan, kun laulukilpailun James Arthur, Chris Maloney ja Union J -yhtyeen jäsenet yrittivät viedä salaa naiskaunottaria hotellihuoneisiinsa keskellä yötä.

Corinthia-hotellin vartijat eivät kuitenkaan päästäneet juhlimassa olleiden laulajatähtien naisseuralaisia rakennuksen sisätiloihin. Paparazzit ikuistivat viikonloppuna kuvia, joissa 24-vuotias kitarahurmuri James Arthur suuteli mysteeribruneten kanssa. Myös Union J -poikabändin Josh Cuthbert bongattiin suutelemassa kauniin naisen kanssa, The Daily Mail -sivusto uutisoi.

James Arthur sai ensimmäisen X Factor -esiintymisensä jälkeen tuomaristolta ja yleisöltä hurjat aplodit, kun hän esitti oman versionsa Tulisa Contostavlosin Young-kappaleesta. Rap-osuuksia biiseihinsä lisäävän James Arthurin koe-esiintymistä on katsottu YouTube-palvelussa jo yli kahdeksan miljoonaa kertaa.