Salkkarileffa singahti listaykköseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keskiviikkona 5. joulukuuta ensi-iltansa saanut Salatut elämät -elokuva Nightmare – Painajainen merellä keräsi elokuvateattereihin viidessä päivässä huikeat 55.117 katsojaa. Viikonloppuna elokuvan näki 25.937 katsojaa, mikä nosti sen viikonlopun ylivoimaisesti katsotuimmaksi.

Elokuva on kerännyt erityisesti nuoret teattereihin sankoin joukoin ympäri maata. Elokuvaa katsottiin pitkän viikonlopun aikana yhteensä 106 valkokankaalta. Lue Staran arvostelu elokuvasta tästä.

Kovia katsojalukuja osattiin odottaa, sillä elokuvasta järjestettiin useita ennakkonäytöksiä, jotka myytiin loppuun tunneissa. Ennakkonäytökset mukaanlukien elokuva on tähän mennessä kerännyt 56.500 katsojaa. Salatut elämät -televisiosarjaan pohjaava nuorisojännäri saattelee sarjasta tutut nuoret painajaiseksi kääntyvälle risteilylle.