Vuoden 2013 Emma-ehdokkaat on julkistettu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maamme suurin ja arvostetuin vuotuinen musiikkialan palkintojenjakotilaisuus, Emma Gaala, jakaa jälleen tunnustusta kotimaisen musiikin saralla kuluvana vuonna ansioituneille tekijöille. Järjestyksessään 27. Emma Gaala juhlitaan Espoon Barona Areenalla perjantaina 1. maaliskuuta.

Emma-patsaita tavoittelevat tällä kertaa muun muassa useissa eri sarjoissa ehdolla olevat Cheek, Nightwish, Jukka Poika, Anna Puu ja Robin. Kaikki ehdokkaat löytyvät tästä linkistä. Emma Gaala 2013 palkitsee tekijöitä kahdessakymmenessä eri kategoriassa. Tänä vuonna uutena sarjana on Vuoden Albuminkansi –sarja.

Tähän mennessä esiintymisensä Emma Gaala 2013 -tapahtumassa ovat vahvistaneet Cheek, Don Johnson Big Band, J. Karjalainen, Kerkko Koskinen Kollektiivi, Pää kii, Robin, Samuli Putro ja Biffy Clyro. Ohjelma nähdään suorana lähetyksenä YLE TV2 -kanavalla 1. maaliskuuta kello 21.00.