Viihdemogulilta löytyi syöpäkasvain – suoraan leikkaukseen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen viihdealan monitoimimies David Gest muistetaan parhaiten taannoisesta avioliitostaan musikaalidiiva Liza Minnellin kanssa. Lukuisia kauneusleikkauksia läpikäynyt Gest teki äskettäin myös Michael Jackson: The Life of an Icon -dokumentin.

Nyt 59-vuotias konserttipromoottori on joutunut hoitoon terveysongelmiensa takia. David Gestillä diagnosoitiin olevan kasvain niskassaan, ja se tullaan poistamaan häneltä mahdollisimman pian. Mies lentääkin jo tällä viikolla Memphisiin leikkaukseen.

– Teemme kasvaimen poisto-operaation hänelle kun hän saapuu paikalle. Odotamme herra Gestin toipuvan täysin tammikuun puoliväliin mennessä, kertoi lääkäri Neal S. Beckford Daily Mail -sivustolle.

Gestin oli määrä esiintyä A Nightmare On Lime Street -pantomiiminäytelmässä Liverpoolissa, mutta hän on terveydentilansa vuoksi joutunut vetäytymään projektista. Hän muun muassa jättäytyi osallistumasta näytelmään sen ensimmäisellä esitysviikolla.

David Gest on osallistunut muun muassa televisio-ohjelmaan I’m A Celebrity… Get Me Out of Here! Hänet tunnetaan Jacksonin julkkisdynastian luotettavana ystävänä. Mies kuvasi poptähti Michael Jacksonin kuoleman jälkeen tästä dokumentin, jossa haastatteli tähden läheisiä. Gest on myös paljastanut julkisuudessa Michael Jacksonin suhteen laulajatar Whitney Houstoniin.