Ex-lapsitähti karisti raskauskilot – tältä ”Lizzie McGuire” näyttää nyt

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositusta Lizzie McGuire -teinisarjasta aikoinaan julkisuuteen ponnahtanut Hilary Duff on ehtinyt nuoreen ikäänsä nähden luoda jo monipuolisen uran viihteen saralla. Lätkävaimona nykyään elävä kaunotar synnytti taannoin Luca-esikoispoikansa.

Nyt 25-vuotias Hilary Duff on karistanut viimeisetkin raskauskilonsa, sillä kaunotar on nykyään huomattavasti aiempaa hoikempi. Näyttelijätär ikuistettiin Hollywoodin Soho Housen edustalla tummissa farkuissa, jotka istuivat naiselle kuin nakutettu. Kahdeksan kuukautta sitten vauvan synnyttänyt Duff on innoissaan kuntokuurinsa tuloksesta.

– Pillifarkut! Jes, kuntokuuri tuottaa tulosta, Hilary Duff kirjoitti Twitter-blogissaan.

Hilary Duff on amerikkalainen laulaja, lauluntekijä, kirjailija ja näyttelijä. Texasissa varttunut Duff nousi kuuluisuuteen jo teini-iässä Disney-tähtenä. Sittemmin hän on kunnostautunut muun muassa muotimaailmassa. Kaunotar alkoi seurustella vuonna 2007 NHL-jääkiekkoilija Mike Comrien kanssa. Pariskunta sai ensimmäisen yhteisen lapsensa maaliskuussa.