Miten vauvat tehdään? Katso hulvaton kuvasarja

Lifestyle · Neea Jokinen

Vanhemmat kuulevat yleensä jossain vaiheessa nuoren lapsensa suusta kysymyksen, jossa udellaan vauvojen luomisprosessia. Hienovarainen kukat ja mehiläiset -selitys ei kuitenkaan vakuuta kaikkia lapsia.

Nyt verkossa on julkaistu hulvaton kuvasarja kanadalaisen valokuvaaja Patrice Larochen luomuksista, joissa hän esittelee vauvojen tekoprosessin. Otoksissa nähdään karvahattuun pukeutunut nainen ja t-paitaan sonnustautunut mies, joka pitelee kädessään ilmaletkua.

Kuvissa nähdään hulvaton parodiaversio yhdeksän kuukauden raskausajasta. Valokuvaajan otoksissa vauva kasvaa naisen mahassa ilmalaitteen avulla. Lopulta pyöristynyt vatsa räjähtää ja kaksikko suutelee toisiaan vastasyntynyt käsissään.

Kuva: Patrice Laroche
Kuva: Patrice Laroche