Kardashianit jo käytännössä eronneet? ”Yhdessä vain uran vuoksi”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rikkaat Kardashianit-realitysarjasta tunnetun Kardashianin julkkisperheen äiti Kris Jenner joutui aiemmin otsikoihin tavattuaan salaa entistä toyboy-poikaystäväänsä. Hänen avioliittonsa olympiavoittaja Bruce Jenneriin on uumoiltu rakoilevan jo useiden kuukausien ajan.

21 vuotta yhdessä olleen parin avioeroilmoitusta voitaneen odotella tulevaisuudessa, sillä he eivät ole uusimpien raporttien mukaan eläneet todellista yhteiselämää pitkiin aikohin. Kardashian-imperiumin luotsaajat ovatkin tällä erää yhdessä vain uriaan edistääkseen.

– Romanssi kuoli heidän liitostaan vuosia sitten. Heidän suhteensa on pelkkää bisnestä. Heistä on tullut brändi, ja molemmat pelkäävät erotessaan menettävänsä julkisuutensa, kertoi lähde Radar Online -sivustolle.

Bruce Jennerin kerrotaan haluavan tällä hetkellä muuttaa tytärtensä Kylien ja Kendallin kanssa pois perheen Calabasasin kodista. Jennerit riitelivät äskettäin lastensa kasvavasta kuuluisuudesta. Bruce Jennerin mukaan teinitytöt eivät saisi altistua liikaa kuuluisuudelle, sillä heidän pitäisi saada myös elää lapsuuttaan. Kris Jenner on kiistänyt parin ongelmat, ja väitti taannoin julkisuudessa kaiken olevan hyvin.