Mies varasti Miley Cyrus -seksinuken – poliisit pidättivät

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime vuosina seksileluja tuottavat yritykset ovat julkaisseet muun muassa pumpattavia Barbaroita, jotka muistuttavat eturivin julkkistähtiä. Yksi näistä yrityksistä on nimeltään Pipedream. Esimerkiksi äskettäin markkinoille ilmestyi teinilaulaja Justin Bieberiä muistuttava seksinukke.

Nyt erään nuoren miehen uutisoidaan saaneen syytteet myymälävarkaudesta. Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinassa asuva 22-vuotias Benjamin Greene jäi nimittäin vastikään kiinni seksinuken varastamisesta. Kyseessä ei ollut täysin normaali seksinukke, sillä Greene anasti Spencer’s Gift -lahjakaupasta popkaunotar Miley Cyrusia muistuttavan pumpattavan Barbaran.

Lahjakaupan työntekijä kiinnitti huomionsa nuorukaiseen, joka käyttäytyi epäilyttävästi tavarahyllyjen välissä. Benjamin Greene oli avannut Finally Mylie -seksinuken pakkauksen ja piilottanut tuotteen takkinsa alle. Myyjä näki rikoksen ja soitti paikalle poliisit. The Smoking Gun -sivuston mukaan kyseinen seksinukke maksaa 19 dollaria, eli 15 euroa.

Pipedream-yrityksen lanseeraama Finally Mylie -nukke julkaistiin vuonna 2010, kun Disney-tähti Miley Cyrus täytti 18 vuotta. Tuotteen paketissa nähdään Cyrusta muistuttava nainen, joka makaa heinäkasan päällä minishortseissa. Lisäksi kurvikas nainen pitelee kädessään kitaraa. Miley Cyruksen uutisoitiin aikoinaan olleen todella raivoissaan yrityksen luomasta seksinukesta.