Ariel Winter järkyttyi – äiti levitteli tyttärensä nakukuvia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Moderni perhe -tilannekomediasarja on saavuttanut suuren suosion ympäri maailmaa. Sarjassa näyttelevät muun muassa Ed O’Neill, Sofia Vergara, Julie Bowen ja Ariel Winter. Nyt Ariel on joutunut erikoiseen tilanteeseen äitinsä toimien takia.

Chrisoula ”Crystal” Workman on käynyt 14-vuotiaan Arielin huoltajuudesta kiistaa toisen tyttärensä, 34-vuotiaan siskon Shanellen kanssa. Äidin väitetään olleen väkivaltainen kasvattaja. Väliaikainen huoltajuus menikin oikeudessa Shanellelle, ja pettynyt äiti halusi kostaa ronskisti vanhemmalle tyttärelleen.

Crystal otti tämän jälkeen yhteyttä PR-guru Jonathan Hayhin Shanellen alastonkuvien merkeissä. Hän halusi myydä kyseiset otokset julkisuuteen.

– Crystal Workman halusi minun levittävän julkisuuteen alastonkuvat hänen tyttärestään Shanelle Workmanista. Koko tiedottajan urani aikana en ole koskaan nähnyt kenenkään vajoavan niin alas, että haluaisi tahrata oman tyttärensä maineen, kertoi tiedottaja Jonathan Hay Radar Online -lehdelle.

Crystal toivoi saavansa takaisin Arielin huoltajuuden seuraavissa oikeuskäsittelyissä likaisella pelillä. Järkyttynyt Hay ei ole suostunut hänen ehdotuksiinsa. Miehen mielestä Ariel Winter on paremmassa paikassa siskonsa luona ja ollessaan mahdollisimman kaukana äidistään.

Moderni perhe -komediasarjaa on esitetty neljän tuotantokauden ajan. Mockymentary-tyyliin kuvattu ohjelma näyttää fiktiivisten henkilöhahmojen elämää. Ohjelman kuvaustyyli on samanlainen kuin esimerkiksi Konttori-sarjassa, jossa hahmot puhuvat ikään kuin haastateltuina suoraan kameraan.